L’esquerda

Què és l’Esquerda?

L’Esquerda de Granollers va néixer com un Casal Popular. Després de més de 7 anys, el col·lectiu va decidir tancar el casal però seguir amb la seva activitat.
Actualment, l’Esquerda és un col·lectiu assembleari d’agitació cultural i política que organitza diferents iniciatives culturals: l’in_cult, les Barraques de l’Ascenció, l’Ecocalçotada i els Versos Lliures. Amb aquestes activitats, l’Esquerda aposta per l’enxarxament col·lectiu i la construcció d’una cultura crítica i transformadora que sacsegi la ciutat de Granollers.
L’Esquerda també forma part de l’Esquerra Independentista de Granollers i del Vallès Oriental i és per això que participa activament en la construcció de la Unitat Popular ja sigui amb dates assenyalades (1r de Maig, 11 setembre,…) o amb iniciatives com la Xarxa pels Drets Socials del Vallès Oriental, entre d’altres.

 

Si vull participar, com ho faig?

Envia un correu a correu@esquerda.org o emplena el formulari a la pàgina de contacte http://esquerda.org/contactans/

 

La meva quota de sòcia, a què es destinarà?

Si bé, fins ara, la quota dels socis suposava un reforç molt important a pagar el lloguer del casal, a partir d’ara les vostres aportacions es destinaran integrament a finançar les activitats, algunes de les quals ja coneixeu i d’altres que vindran! Com sempre, la vostra ajuda es compensarà en forma de descomptes, obsequis, etc.

 

esquerda_granollers