Néixer, créixer, reproduir-se i morir. 10 anys després, pleguem!

L’Esquerda plega 

Pensem que és la decisió encertada. I no hem volgut defugir-la i hem volgut ser conseqüents.

L’Esquerda plega com a col·lectiu, però som conscients de les llavors que deixa. A molts nivells. Per això estem més convençudes encara de l’encert de la decisió.

Ja fa uns dies que ho vam comunicar a la gent que tenim més a prop: aquelles persones que han passat per l’assemblea, persones que han col·laborat o han participat plenament en moltes de les accions i activitats que s’han organitzat durant aquests 10 anys i també a aquelles persones que han estat sòcies.

Amb aquest missatge ho fem extens també a la resta de persones que, d’una manera o d’una altra, també heu estat present durant tot aquest temps: aquells que segur que més d’un dia vau venir a fer una birra al casal, al carrer Tarafa o al Prat de la Riba; aquells que vau gaudir d’una xerrada o d’un concert o vau omplir el casal de gom a gom en un recital del Versos Lliures; i també aquells que us vau atipar de manera sostenible en una Ecocalçotada.

A tots i totes, gràcies pel suport i la presència.

Hem estat i heu estat part de tot això que podeu veure en aquest enllaç: http://esquerda.org/lesquerda-en-imatges/.

neixer_esquerdacreixer_esquerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reproduir_esquerda

morir_esquerda