In_cult 2015. “Los nadie” d’Eduardo Galeano, els “no-lloc” de Marc Augé i la veu d’Ovidi Montllor

Ovidi3 amb David Fernandez, David Caño i Borja Penalba obrirà l’in_cult el proper dissabte 14 de Novembre a Granollers. IMPORTANT! Podeu reservar les vostres entrades ja a través de correu@esquerda.org
L’in_cult pren el carrer amb el meik in_off de l’”Apan i Cutxillu” i l’acció multidisciplinar I si no hi ha ningú al carrer?

In_cult 2015

Aquest any l’in_cult s’inspira en el poema “Los nadie” d’Eduardo Galeano i els “no-lloc” de Marc Augé.

El dissabte 14 de novembre a les 22:30 a la NauB1 de Roca Umbert es farà el recital-concert Ovidi3. Un temps, una estima, una idea. Ovidi3 és un humil homenatge a la figura i obra d’Ovidi Montllor fet per David Caño, Borja Penalba i David Fernàndez. L’espectacle ha girat arreu dels Països Catalans, evidenciant que la veu d’Ovidi Montllor forma part de la nostra memòria col·lectiva.

 El dissabte 21 de novembre, la les 17:30 a la Plaça de l’Església es veurà el meiking_off” de l’A pan i cutxillu, un fanzine sorgit d’altres edicions de l’in_cult. Com en els darrers números, tot girarà al voltant d’un tema central – en altres edicions els temes han estat arrel i guillotina. L’acció vol mostrar in situ una part del procés creatiu que viuen les persones que construeixen cada una de les pàgines de la publicació.

 “I si no hi ha ningú, al carrer?” tindrà lloc al carrer Anselm Clavé entre les 18:30 i les 21h. En diversos espais del carrer hi haurà accions i instal·lacions, que s’inspiren i posen en joc els conceptes de “no-lloc” i “sense-veu”: “Les invisibles” (ocupació teatral), “El no-lloc” i “Silenci! Pren la paraula” (instal·lacions sonores) i “Dispara el missatge” (acció fotogràfica).

L’in_cult també comença abans amb un missatge que s’escampa amb un vídeo creat especialment per aquesta edició.

L’in_cult, que també és xarxa, és L’Esquerda, Arsènic Espai de Creació, Granollers en Transició, A pan i cutxillu i persones com Lluís Bertrans (disseny del cartell), Frederic Font (sons) i Mireia Schröder (vídeo). 

IN_CULT