Vallès Oriental Feminista – Actes al voltant del Dia de la Dona Treballadora al Vallès Oriental

 Actes del Dia de la Dona Treballadora al Vallès Oriental

Què és Vallès Oriental Feminista?https://www.facebook.com/VOfeminista

[VO Feminista neix de la inquietud de moltes dones del Vallès Oriental per lluitar per un món feminista. Arran de l'obertura del centre Princelandia, l'amenaça d'una llei de l'avortament retrògrada, l'actual situació de precarietat que ens retorna als rols tradicionals i molts altres motius, som moltes les qui hem vist necessari unir-nos per treballar plegades a nivell local i coordinar les nostres accions a la comarca per així, tenir més força. Comencem organitzant diferents actes i accions per promoure la Vaga de Totes que s'està organitzant a nivell nacional amb la intenció de demostrar que les dones sostenim aquest sistema i que quan volem, sabem que tenim la força per poder-lo aturar.]

8 març ok

Divendres 6 de març

div 6

Dissabte 7 de març

diss 7 ok

Diumenge 8 de març

 diu8

 #vagadetotes

#vallèsorientalfeminista

#8deMarç