Torna l’Ecocalçotada de l’Esquerda i La Magrana Vallesana

ecocalçotada 2014 Quan és temps de menjar calçots, La Magrana Vallesana, associació de productors i consumidors ecològics, i L’Esquerda organitzem una EcoCalçotada. Aquest any celebrem el quart aniversari d’una activitat que ja és un referent de temporada a Granollers i volem celebrar-ho ben a prop vostre.

El proper dissabte 21 de març a partir de les 11 del matí a la Plaça de les Hortes us convidem a participar d’aquesta jornada que, de ben segur, trobareu interessant i deliciosa. A partir d’aquesta hora i fins l’hora de dinar, us convidem a participar de diverses activitats a la plaça. Hi haurà un mercat d’intercanvi, tallers per petits i grans i un espai expositiu on podrem veure què mengem a l’Ecocalçotada i d’ón vénen els productes, per anar fent gana pel dinar, que començarà a les 14h. Havent dinat, podreu gaudir amb el concert tranquil de sobretaula que confirmarem ben aviat!

Aquesta quarta edició té la voluntat de mantenir el nou esperit de l’Ecocalçotada, que vol ser una gran jornada consolidada, que va més enllà del dinar, i que enguany compta amb el compromís i la implicació del barri i l’Associació de Veïns Sota el Camí Ral que organitzen un dels tallers de la jornada.

L’Ecocalçotada és la unió perfecta entre la festa, les arrels culturals, l’alimentació i el consum responsable, de proximitat, ecològic i sostenible. Hem viscut altres ecocalçotades i sempre ha estat un espai on La Magrana i l’Esquerda hem pogut acostar els punts de vista i de treball dels dos col·lectius i aproximar-los a la resta de socis i a tots els veïns i veïnes que hi han participat. Sempre hem comptat amb la participació de més de 150 persones que al mateix temps han fet possible l’èxit d’aquesta jornada.

Els aliments que compartirem aquell dia són tots ecològics i de proximitat. El preu és de 10 euros per les persones sòcies i de 15 euros per la resta i inclou: els calçots ecològics del Rave Negre (Gallecs), una deliciosa salsa granollerina elaborada amb productes ecològics, pa, carn a la brasa d’Ecoviand (Les Franqueses del Vallès), estofat de llegums de Nova Era (l’Ametlla) per als vegetarians, beguda i postres. També hi ha menú infantil per 7 euros.

La venda de tiquets serà des del dia 9 fins el dia 18 de març a La Magrana Vallesana (C/ Fontanella, 45 Granollers).

Per tal de fer el dinar més sostenible, porteu el plat, els coberts i el tovalló. Els gots els posem la organització!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>