Crida per Granollers i 1a Trobada d’Unitat Popular

Llegiu el Manifest Crida per Granollers i subscriviu la crida a

https://cridagranollers.wordpress.com/manifest-crida-per-granollers/

logo_crida

Ara fa uns mesos, a Granollers va néixer l’Assemblea Oberta Municipalista com un espai comú de trobada i de participació impulsat per la CUP de Granollers, a la qual es van sumar el Procés Constituent, EUiA i persones a títol individual vinculades als moviments socials, veïnals, educatius, culturals de la ciutat. L’AOM, organitzada de manera assembleària, pretén ser un espai obert a persones i organitzacions d’esquerres, anticapitalistes i independentistes amb la creença de recuperar les institucions per posar-les al servei de la majoria i treballar per la radicalització democràtica

assamblea_oberta_granollers

L’Assemblea Oberta Municipalista és un espai en construcció i per aquest motiu crida a tota la ciutadania a participar: la Crida per Granollerslogo_crida

Aquesta crida es materialitzarà el proper dissabte 24 de gener a la Troca, amb la Trobada d’Unitat Popular a Granollers. Des de l’Esquerda us animem a participar a la trobada.

Per fer-ho podeu omplir el formulari d’inscripció que trobareu al bloc de la Crida: https://cridagranollers.wordpress.com/ (a la pestanya, 1a trobada d’Unitat Popular: informació i inscripcions).

Programa de la 1a Trobada d’Unitat Popular: 

9h: Benvinguda

9:30h: Esmorzar participatiu – Com veus Granollers?

11:15h: Quina candidatura volem? Xerrada-debat amb experiències municipalistes (Les Franqueses Imagina, Crida per Sabadell i CUP Mataró)

13h: La política, si no te la fas, te la fan!

I ara què? Crida per Granollers!

14:30h: Dinar Popular

crida_tup_granollers_cartell

Seguiu tota la informació de la Crida per Granollers a:

https://cridagranollers.wordpress.com/

@cridaGRN / fb: Crida per Granollers

#cridapergranollers

I també:

Vegeu l’entrada al bloc de l’Esquerda sobre l’Assemblea Oberta Municipalista.