Presentació de l’Assemblea Oberta Municipalista

Aquest dissabte 11 d’octubre…

…Què fem respecte l’ambigüitat del nostre Ajuntament respecte el procés sobiranista català?
…Què passa que a Granollers, amb paraules sempre maques, sembla que no hagi arribat mai la crisi? Què no hi són els desnonats? I els que no arriben a pagar factures? I els qui no troben feina de cap manera?
…Granollers, més que una ciutat educadora, no sembla una ciutat segregadora si mirem a les escoles?
…Tens ganes de trencar amb el gris avorrit i somnífer de totes les intervencions urbanístiques de l’Ajuntament?
…Quantes més preguntes et pots fer?

Creus que ha arribat l’hora de començar a fer-te sentir?

Vine, participa, i construeix!

presentació AOM_baixa

L’Assemblea Oberta Municipalista

Som un grup de granollerins i granollerines inquiets, actius i participatius que volem començar a dir la nostra en aquesta ciutat, des de l’esquerra i el Sí-Sí! Tenim moltes coses a dir sobre Granollers i sobre els problemes que ens envolten… i les direm! I volem que tu també les diguis. Volem dir la nostra i volem dir la teva. La de tots!

Per això, aquest dissabte 11 a les 11h ens trobarem a la Plaça Maluquer i Salvador per posar les nostres idees en comú en un ambient distès, informal i divertit. Una primera trobada de totes aquelles persones que tenim coses a dir! Hi haurà esmorzar per tothom i seguidament debatrem una estona sobre allò que ens preocupi a la ciutat. Després, senzillament, continuarem amb un vermut i continuarem compartint idees.

Hem triat aquesta manera de presentar-nos a la ciutat i esperem que continuem trobant-nos i articulant la nostra proposta per Granollers. Comptem amb tots vosaltres!

ASSEMBLEA OBERTA MUNICIPALISTA DE GRANOLLERS