Neixen les Barraques de Granollers, la festa popular de l’Ascensió!

Dissabte 31 de Maig, al Parc del Congost, vuit col·lectius de Granollers (ARRAN, BlancsBlaus, CUP Granollers, Diables, L’Esquerda, Jovent Ignorat i els Xics) organitzem, conjuntament i per primera vegada, un espai festiu en format de barraques dins les Festes de l’Ascensió de la ciutat.

A l’espai de barraques, podreu gaudir a partir de les 16h d’un seguit de xerrades, tallers, mostres de cultura popular, espectacles, danses… i paradetes d’altres col·lectius que han decidit col·laborar amb el projecte. Al vespre, hi haurà un Correbars que sortirà del mateix Parc del Congost i un sopar popular que es farà en el mateix espai. Finalment, el plat fort de les barraques serà un concert amb el grup vallesà Raska, el folk-rock d’Ebri Knight i un final de festa amb PD UHF STEREO.

Els col·lectius organitzadors de la jornada, vèiem la necessitat de crear aquest nou espai festiu per poder donar una alternativa a l’exclusiu aparador comercial que ha estat la Fira de l’Ascensió des de fa molts anys la Fira de l’Ascensió. Fins ara no havíem tingut la ocasió de treballar conjuntament a aquest nivell per engendrar un projecte comú, on l’essència està en la barreja, i amb la voluntat de créixer any rere any i agrupant tants col·lectius com sigui possible.

Estigueu atentes a les xarxes socials: anirem ampliant la informació!

Barraques de Granollers. La festa popular de l’Ascensió.

cartell_barraques_granollers