L’Ecocalçotada per petits i grans!

Des de bon matí, el mateix dia de l’Ecocalçotada, l’espai comença a omplir-se. Uns preparen el foc i els altres, l’espai, mentre uns quants s’afegeixen a tot allò que sigui necessari, fent que tot surti tal i com està previst. La plaça s’omple de gent, els que ja ho coneixen, els que no, els que s’ho miren encuriosits i els que al final participen de la jornada sense haver-ho previst.

Per això, aquest any, obrim la paradeta a les 11 del matí amb els tallers per petits i grans.També hi haurà espai de joc per als nens!

A les 12h: Taller de bombes de llavors per tothom a càrrec del Rave Negre (Gallecs).

 

Entre les 12 i les 13h: Taller familiar per nens de 0 a 4 anys amb el conte de l’Erugueta llaminera.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>