Enguany l’Ecocalçotada tindrà Mercat d’intercanvi i espai expositiu

Mentre tot comença a prendre forma i els calçots es van coent a foc viu tindrem, a banda dels tallers per petits i grans i la música, un parell de propostes molt interessants a partir de les 11h:

- Exposició d’iniciatives compromeses amb l’entorn:

Hem pensat que és interessant que en una jornada cultural gastronòmica compromesa no hi podia faltar la participació d’alguns col·lectius granollerins compromesos amb el seu entorn. Si no els coneixeu, l’Ecocalçotada serà un bon moment per fer-ho! I si ja els coneixeu, serà un gran moment per intercanviar punts de vista. Aquests col·lectius exposaran el seu treball. De moment, han confirmat la seva assistència: Granollers en transicióProductes de Palou i l’Associació de families Eura (Escoleta Eura).

- Mercat Intercanvi:

Perquè volem fer un consum més responsable de roba, perquè tenim ganes de participar en alternatives al capitalisme salvatge, perquè les altres vegades que ho hem fet ha estat un èxit i perquè la roba sobrant és donada a un centre que treballa amb persones sense recursos econòmics.

Aquest cop tindrem roba i complements (bolsos, sabates, colarets, arrecades…) per adults, joves, infants i nadons! i, com a novetat, incorporem l’intecanvi de llibres que a tingut molt bona rebuda en edicions anteriors. Porteu, remeneu i compartiu!

Com hi podeu participar?

El mercat d’intercanvi disposarà de dos espais diferenciats, per donar a conèixer dues formes d’intercanvi i propiciar que es pugui participar de diverses maneres:

ESPAI LLIURE:

  • Porta les coses que vulguis intercanviar
  • Col·loca-les en una zona comuna.
  • Mira, tria, remena i emporta’t allò que necessitis.
  • Quan el mercat s’hagi acabat, assegura’t d’emportar-te tot allò que no hagis intercanviat.

ESPAI DE PARADES:

  • Porta les coses que vulguis intercanviar
  • Et cedirem una taula i una cadira
  • El funcionament d’aquesta part del mercat serà a través d’Eco-senys, moneda social.

esquerda_mercat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>