Ecocalçotada musical

ecocalçotada-magrana-esquerda-granollersL’Ecocalçotada també serà musical. Cada any hem volgut que la música hi tingui una participació important, però aquest any hem volgut fer encara més present el col·lectiu de músics que hi ha a Granollers. Per aquest motiu, al llarg de la jornada, mentre preparem els calçots i mentre els païm, podrem gaudir de dos propostes musicals locals i ben diferents.

A les 13h: Concert per anar fent gana amb Big Band Combo

La Big Band Combo de Granollers és una iniciativa de Combo – Taller de Música i la formen músics de la pròpia escola i altres músics relacionats d’alguna manera amb la iniciativa.

En l’actualitat, és una petita Big Band formada per 7 persones (saxos, trompeta, piano, batería, guitarra i baix, amb cabuda per altres intstruments com la tuba, el clarinet o el contrabaix) i interpreten versions de temes coneguts de rock, pop, jazz, swing, bossa nova…

+ Info: info@combo.cat

A les 16h: Concert amb Artistamínics

Artistamínics és una iniciativa musical granollerina formada per dos músics que interpretaran versions del Sagrat Cor d’Eduard Canimas. Canimas va ser amb nosaltres a la Sala de Cultura Sant Francesc al cicle de Cants i Autors.

Heu comprat ja el vostre tiquet pel dinar?! Recordeu que ho podeu fer a la Magrana fins el dia 11 de març!