Concentració 4 Desembre contra els pressupostos de la misèria

L’Assemblea de Mestres, Pares, Mares i Estudiants (AMVO) convoca una concentració a la Porxada aquest dimecres 4 de desembre a les 18h contra els pressupostos de la misèria. L’Esquerda vol traslladar tot el seu suport a l’AMVO que, amb aquesta iniciativa, esperem arribi, com a mínim, a tocar la opinió pública de Granollers fent visible el malestar, en aquest cas de la comunitat educativa, respecte als pressupostos de la Generalitat pel 2014 i als pressupostos dels centres de treball i de formació per l’any que ve. Us convidem a participar-hi!
Podreu trobar més informació i el manifest de la concentració a la web de l’AMVO : http://assembleamestresvo.blogspot.com.es/, on també podreu trobar materials i consultar l’agenda d’actes de l’associació.
LAssemblea de mares, pares, alumnes i mestres de Granollers va sorgir  arran de la trobada de diferents professors/es i mestres de centres de Granollers i rodalies a la concentració realitzada el dimecres 8 de febrer de 2012 davant l’ajuntament de Granollers, amb el neguit comú de veure com s’està deteriorant l’escola pública i amb la convicció de que com a docents havíem d’actuar al respecte. (Font: blog de l’AMVO)
Hi ha previstes diverses concentracions pel dimecres contra els pressupostos de la misèria a diversos punts del territori, com per exemple a Barcelona i Tarragona.
Us deixem també l’enllaç a la pàgina web de Juntes Podem, formada per una seixantena d’entitats diferents que actuen a Barcelona i rodalies, que convoca la concentració demà a les 18h davant del Parlament de Catalunya.
4d_pressupostos_miseria

Encerclem-05