Programació In_Cult

Consulteu aquí els cartells i tota la programació de l’In_Cult per aquest cap de setmana i feu-ne tanta difusió com vulgueu. Les jornades us deixen els matins lliures, així que us esperem ben reposats i amb la ment ben oberta divendres a les 20:30h i dissabte a partir les 18h! Encara podeu fer la vostra reserva per sopar a l’In_Cult (vegeu a sota la programació per dissabte) a correu@esquerda.org

Aquest cap de setmana tots i totes SOM IN_CULT!

cartell-in-cult-granollers-esquerda

 

Divendres 29 de novembre:

20:30h – Espectacle de teatre-fòrum: “Quina Tela!” de Xucrut Teatre – a Arsènic, espai de creació.

22:30h – “Pauls Planet”, documental de la gira en bicicleta durant 60 dies per diferents pobles de Catalunya del músic Paul Fuster – a la sala de concerts NAU B1.

+ Info sobre la programació de divendres 29 a: http://bit.ly/17tWSkH

 

 

Dissabte 30 de novembre:

in-cult-granollers-esquerda18:00h Cinema Documental, una aproximació per perdre la por a la no ficció, a càrrec de Berta Diumaró, llicenciada en cinema documental. A través del visionat de diferents peces, veurem com el llenguatge cinematogràfic del documental pot ser transformador – a Arsènic, espai de creació.

19:30h – Xerrada-debat obert sota el títol Quan la cultura és transformació. Moviments socials, politica i cultura – a Roca Umbert.

21.00hSopar amenitzat a l’Olla, bar-restaurant de Roca Umbert. No serà un sopar normal! Al llarg de sopar hi haurà sorpreses de la mà de Pau Farell i Juanma Rojas que animaran l’esperit crític i creatiu de tots els assistents! Consulteu el menú: http://bit.ly/17TI13a

23.00h – Concert amb Xarim Aresté i Mazoni DJ – a la sala de concerts NAU B1.

+ Info sobre la programació de dissabte 30 a: http://bit.ly/17Dn6xU

 

in_cult2Jornades In_Cult 2013