Agraïment a tots els col·laboradors

‘In_Cult’ neix de la voluntat de l’Esquerda de crear espais al voltant de la cultura com allò col·lectiu, creatiu i transformador. A través de diferents manifestacions artístiques i culturals (teatre, documental, música, debats…), In_Cult proposa diferents espais per dir, fer, reivindicar, crear i transformar.

in-cult-granollers-esquerda

Voldríem agrair la col·laboració de:

   - Racó Català

   - Arsènic

   - NAU B1

   - Olla, bar-restaurant de Roca Umbert

En aquest sentit, l’Esquerda sempre busquem col·laboracions, en “forma material” i no econòmica, i,alhora generem complicitats i sinergies amb altres iniciatives de la ciutat.

Aquesta activitat es pot fer, també, a través d’una subvenció municipal que prové dels diners que paguem tots.

 

Finalment el preu del sopar serà de 12 euros. Agraïriem que totes les persones que vinguéssin al sopar confirméssin, indicant el seu nom i el nombre de reserves, mitjançant correu electrònic: correu@esquerda.org