Acabem de destapar la programació d’In_Cult!

Dissabte 30 de novembre al vespre finalitzen les jornades In_Cult i, des de l’Esquerda, volem fer-ho amb un sopar amenitzat a l’Olla, bar-restaurant de Roca Umbert. El sopar començarà a les 21h., un cop finalitzi la xerrada-debat obert:”Quan la cultura és transformació. Moviments socials, política i cultura”. Des de l’Esquerda, prenem que el sopar sigui un espai per compartir opinions i reflexions sobre tot allò que hem pogut veure al llarg de les jornades però.. no serà un sopar normal! Al llarg de sopar hi haurà sorpreses que animaran l’esperit crític i creatiu de tots els assistents!

El preu del sopar serà de 12 euros. Agraïriem que totes les persones que vulguin venir al sopar confirmeu, indicant nom i el nombre de reserves, mitjançant correu electrònic: correu@esquerda.org

En acabat, a les 23h. l’Esquerda fa una proposta musical a la sala de concerts NAU B1 de Roca Umbert: Xarim Aresté i Mazoni DJ que tancaran les jornades.

xarim-areste-esquerda-granollers.in-cultXarim Aresté és un músic inquiet, eclèctic i inclassificable. L’associem, d’una manera o altra, a noms com Very Pomelo, Sanjosex, Gerard Quintana, Sopa de Cabra, Paul Fuster, Josele Santiago o Cichuelo. Amb Lladregots, la seva primera referència en solitari, Aresté mostra un univers propi de dues cares: la del disc, fruit de l’experimentació casolana de la soledat creativa, i la del directe, fruit d’un trio que ressegueix i amplia l’imaginari del millor rock. Xarim Aresté és pura expansió.

La nit l’iniciarà i la clourà Mazoni, però aquest cop el bisbalenc serà als plats oferint una selecció musical apta per orelles curioses

El preu de l’entrada del concert serà de 3 euros i els socis gaudiran d’una consumició gratuïta.