Concentració: Ens roben les pensions! Ens roben el que és de tots! Unifiquem les lluites!

Una vegada més ens trobem que el govern del PP ataca les pensions argüint una insostenibilitat que només comparteixen amb els experts nomenats a dit per aquesta finalitat.

El resultat d’aquest nou atracament suposa passar de “les pensions com a dret” a “les pensions com a negoci”, introduïnt l’anomenat Factor de sostenibilitat en funció de l’esperança de vida de la població i eliminant, tanmateix, la revalorització automàtica de la pensió a percebre, que sempre estarà per sota de l’IPC anual.
Amb això aconsegueixen fer minvar els diners que percebem després d’una vida de treball amb la finalitat de que banquers i especuladors omplin les seves arques a través de la creació de plans privats de pensions.

Alhora que al poble se l’exprimeix amb impostos, amb reduccions generalitzades de salaris i pensions, amb la condemna a l’atur i l’eliminació dels serveis públics, observem com s’instal·la a la classe política un sistema generalitzat de corrupció, prevendes econòmiques i amiguismes clientel·lars que fan avergonyir el món sencer fent insostenible la nostra passivitat.

Ja és hora de treure’ls de les seves cadires, de recuperar el que és nostre i que ens estan robant en benefici de les elits financeres suportades per una democràcia burlesca que se’n riu de totes nosaltres.

La lògica incoherent segons la qual, per acabar amb l’atur, salvar la sanitat pública, l’ensenyament, les pensions, les cures….l’únic camí possible és treballar més per menys, amb jornades laborals més llargues, durant més anys i privatitzant-ho tot, ha demostrat sobradament que és una bogeria que necessita d’un urgent tractament de xoc. Per tot això:

DIJOUS 24 D’OCTUBRE A LES 18H A LA PORXADA (GRANOLLERS),
CONCENTRACIÓ: ENS ROBEN LES PENSIONS! ENS ROBEN EL QUE ÉS DE TOTS! UNIFIQUEM LES LLUITES!

Convoquen:

Cooperativa Integral Catalana (NAL Granollers)
Assemblea Llibertària
CNT
CGT
l’Esquerda
CUP Granollers
Arran Granollers

pensions-esquerda-granollers